Η κοπέλα που βλέπεις στη φωτογραφία, λέγεται Gemma Collins είναι πωλήτρια αυτοκινήτων και 108 …ολόκληρα κιλά! Μέχρι πριν από λίγο καιρό, κανείς δεν θα έδινε σημασία στη γυμνή της φωτογράφιση και στα παραπάνω κιλά της. Τώρα όμως έχει γίνει θέμα…

Εδώ και λίγες βδομάδες   που πρωταγωνιστεί στο reality The Only Way Is Essex  είναι πλέον σταρ, και μάλιστα τολμηρή, αφού δέχτηκε χωρίς δισταγμό να κάνει γυμνή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Heat.

\"\"

H Gemma, είναι περήφανη για το σώμα της και δηλώνει στο περιοδικό ότι όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα με τα περιττά κιλά της αλλά αγαπάει τις καμπύλες της!

Η ξανθιά παίκτρια του reality προχώρησε μάλιστα και σε πιο τολμηρές δηλώσεις: \”Αν μου ζητούσαν να περπατήσω στην πασαρέλα δίπλα στην Kate Moss, θα το έκανα\”. Αρκεί να έχω ψηλά τακούνια και να είμαι μαυρισμένη\”!

\”Το ξέρω ότι δεν είμαι τέλεια, αλλά νιώθω σέξι και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση\” !

Βέβαιη δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε γυναίκες με καμπύλες σε γυμνή φωτογράφιση. Αρκετά περιοδικά αλλά και σχεδιαστές μόδας, τόλμησαν να γδύσουν γυναίκες με περιττά κιλά και μάλιστα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική! Εσύ τι πιστεύεις σε ενοχλεί το θέαμα της γυμνής και τροφαντής Gemma; Η πιστεύεις ότι έκανε καλά που φωτογραφήθηκε παρά το γεγονός ότι η ζυγαριά της δείχνει 108 κιλά;

\"\"


tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook