Ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, η Κρίστι και ο Ντέιβ Κέισον από την Καλιφόρνια είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το 17ο τους παιδί. Το αστείο είναι όμως πως δεν αισθάνονται ακόμα ότι έχουν την ολοκληρωμένη οικογένεια.

Οι δυο γονείς έχουν συνολικά εννιά αγόρια και επτά κορίτσια ηλικίας δύο – 23 ετών και ονειρεύονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους κι άλλο. Πόσο; μα, μέχρι να φτάσουν τα 20 παιδιά.

\"\"
 

\”Κάθε μωρό είναι ξεχωριστό. Υπάρχει πάντα η αγωνία να δεις σε ποιον θα μοιάζουν, τι προσωπικότητα θα αναπτύξουν, τι χρώμα μαλλιά θα έχουν… Δε νομίζω ότι είμαι εθισμένη στην εγκυμοσύνη. Απλά μέχρι τώρα δεν έχουμε νιώσει ότι η οικογένειά μας έχει “ολοκληρωθεί”\”, είπε η 41χρονη πολύτεκνη μητέρα.

\"\"
 

Η Κρίστι αποφάσισε πως ήθελε ακόμη ένα παιδί, το 17ο, πολύ νωρίς. Πέντε μήνες πριν γεννηθεί ο νεότερος γιος τους Ναθάνιελ ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι δύο ετών.

Βέβαια δεν τα κατάφερε αμέσως αφού αν και κατάφερε να μείνει έγκυος μέσα σε τρεις μήνες, έχασε το μωρό πριν κλείσει 12 εβδομάδες κύησης.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες παιδί δεν ερχόταν και έτσι στράφηκαν στη φαρμακευτική αγωγή.

Η γυναίκα όμως έχασε και πάλι το παιδί από αποβολή. Το ζευγάρι ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και τώρα η Κρίστι είναι έγκυος ξανά, 16 εβδομάδων, και όλη η οικογένεια περιμένει με λαχτάρα το καινούριο μέλος.

\"\"
 

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook