Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Flashnews.gr ο Γιώργος Προμπονάς δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20 του Πλατανιά (ΕΔΩ).
Η απόφαση της διοίκησης είναι ειλημμένη και το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η μη συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι οι \”ερυθρόλευκοι\” έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του Ναξιώτη προπονητή. 
Αυτός πρόκειται να είναι ο Γιάννης Κατσούλης, που είχε τον ρόλο του κατασκόπου του επόμενου αντιπάλου του Πλατανιά την περίοδο που ήταν στον πάγκο της χανιώτικης ομάδας ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο Χανιώτης προπονητής, που έκανε καριέρα σε ομάδες του Ρεθύμνου (ΕΑΠ, Επισκοπή, Ασή Γωνιά κτλ), προκρίθηκε ως η ιδανικότερη λύση για την Κ20, που αναμένεται να έχει και αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. 
Σειρά θα πάρει η υπόθεση του προπονητή στην Κ17, όπου είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην άκρη του πάγκου ο Νίκος Μαναρώλης, ενώ και στην Κ15 ο Αντώνης Καρατζής θα ανανεώσει την παρουσία του για ακόμα μία χρονιά.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook