Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη ζωή του Μαικλ Τζάκσον αλλά και για την κατάσταση της υγείας του ποπ σταρ λίγες ημέρες πριν πεθάνει. Η δίκη που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες αναμένεται να διαρκέσει ένα μήνα ενώ όλα και περισσότερα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, μετά και τις καταθέσεις ατόμων από την εταιρία AEG, δείχνουν ότι ο Τζάκσον πέθανε αβοήθητος.

Λίγες μέρες πριν το θάνατό του, ο βασιλιάς της ποπ, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN είπε στον παραγωγό και διευθυντή συναυλιών του Κένυ Ορτέγκα ότι μιλούσε συχνά στο Θεό: «Ο Θεός μου μιλάει συνέχεια» ανέφερε χαρακτηριστικά..

Ο Ορτέγκα και η συνεργάτης του, Σάνκλεϊ, κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι ανησύχησαν ιδιαίτερα λόγω της εξωτερικής εμφάνισης του τραγουδιστή τις τελευταίες μέρες και ότι η Σάνκλεϊ κάποια στιγμή άρχισε να κλαίει.. Η ίδια κατέθεσε ότι είχε επανελημμένως αναφέρει πως ο βασιλιάς της ποπ έπρεπε να εισαχθεί σε νοσοκομείο :«Πήρα τηλέφωνο τον Oρτέγκα και του είπα πως ο Mαικλ πεθαίνει και άρχισα να κλαίω. Πρέπει να τον βοηθήσουμε».

Κατά τη διάρκεια μιας πρόβας στις 19 Ιουνίου 2009 ο Τζάκσον ήταν τρομερά αδύνατος ενώ με δυσκολία μπορούσε πλέον να μιλήσει. Στην τελευταία του πρόβα, στο Λος Άντζελες, στις 24 Ιουνίου του 2009, το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δείχνει μια αδύνατη φιγούρα- τον Μαικλ Τζάκσον- να περπατάει σκεπασμένη με μια κουβέρτα.«Δεν έδειχνε καλά. Τον ρώτησα αν κρυώνει και μου απάντησε ότι έκανε κρύο» ανέφερε η Σάνκλεϊ.

Ο παραγωγός φαίνεται πως λίγες ημέρες πριν πεθάνει ο Τζάκσον, απέστειλε μια σειρά από mails προκειμένου να βρεθούν στο σπίτι του Μαικλ Τζάκσον μαζί με τον γιατρό του αλλά και τον διευθυντή της εταιρίας AEG Φιλιπς.

Μετά τη συνάντηση, ο Φιλιπς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ενημέρωσε τον παραγωγό ότι ο ίδιος είχε εμπιστοσύνη στον γιατρό του ποπ σταρ Μάρεϊ: «Ο γιατρός είναι απόλυτα έμπιστος- τον έχουμε ελέγξει και έξω- και επιτυχημένος στο επάγγελμά του» ανέφερε στο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει ότι ουδέποτε η εταιρία AEG αλλα και ο Φίλιπς έλεγξαν τον γιατρό, αντίθετα υποστηρίζουν ότι η εταιρία είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του ποπ σταρ.

Η οικογένεια Τζάκσον ισχυρίζεται ότι η AEG δεν ερεύνησε το παρελθόν του γιατρού Μάρεϊ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την υγεία του Μάικλ Τζάκσον. Ο γιατρός ήταν γεμάτος χρέη και ήταν αποφασισμένος να φτάσει ακόμη και στα όρια προκειμένου να εξασφαλίσει έναν υψηλό μισθό.

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι Τζάκσον είχε πεθάνει από υπερβολική δόση προποφόλης σε συνδυασμό με διάφορα κατασταλτικά στις 25 Ιουνίου του 2009.O Mάρεϊ είπε στους ανακριτές ότι χρησιμοποίησε τα φάρμακα για να βοηθήσει τον Τζάκσον να κοιμηθεί προκειμένου να ξεκουραστεί για τις πρόβες.

Ο παιδικός φίλος του Τζάκσον «κάνει λόγο» για σεξουαλική παρενόχληση

Σαν κεραυνός εν αιθρία έρχεται η μαρτυρία παιδικού φίλου του Τζάκσον και γνωστού χορογράφου Γουέιν Ρόμπσον, ο οποίος τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον ποπ σταρ, γεγονός που επιτείνει την κατάσταση καθώς και στο παρελθόν έχουν γίνει αναφορές γύρω από την σεξουαλική ζωή του σταρ.

Σύμφωνα με τις καινούριες καταθέσεις, περιγράφει τις νύχτες που κοιμόταν με τον Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν 7 ετών και πως δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον τραγουδιστή.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση καθώς ο Ρόμπσον είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ποτέ δεν είχε δεχθεί κάποιου είδους παρενόχληση από τον Μάικλ Τζάκσον.


real.gr