Θα το ξανασκεφτεί πολύ προσεκτικά να σταματήσει για να βοηθήσει ο οδηγός μιας μοτοσικλέτας από την Ζάκυνθο, αν συναντήσει ξανά κάποιον που να φαίνεται ότι έπεσε θύμα τροχαίου! Όταν, από την καλή του καρδιά, θέλησε να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που έδειχνε τραυματισμένος, κατέληξε ο… ίδιος στο νοσοκομείο!

Ο μοτοσικλετιστής βρήκε ξαφνικά μπροστά του σε ένα δρόμο της Ζακύνθου έναν άγνωστο άνδρα που του ζητούσε να σταματήσει και να τον βοηθήσει, επειδή – όπως ισχυρίστηκε – είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Ο οδηγός μοτοσικλέτας σταμάτησε και κατέβηκε, χωρίς να υποψιάζεται τι θα ακολουθούσε… Ξαφνικά, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άλλο άγνωστο, που τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και του άρπαξε όσα χρήματα είχε!

Όπως αποδείχθηκε, ήταν ο συνεργός του δήθεν τραυματία που ήταν αρκετά… υγιής για να διαφύγει τρέχοντας μαζί του! Ο άτυχος δικυκλιστής τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες της πρωτότυπης ληστείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook