Μετά από ένα Πάσχα στις Σπέτσες, ο πρώην πρωθυπουργός έφυγε για ένα ακόμη υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό την πατρίδα του τζόγου, το Λας Βέγκας!

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε «κλείσει» ομιλία με αμοιβή 55.000 δολαρίων σε μεγάλο συνέδριο για hedge funds στο διάσημο Bellagio.

Εκεί ο πρωθυπουργός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με αστέρες του Χόλιγουντ που συμμετείχαν στο συνέδριο: Όλιβερ Στόουν, Τζορτζ Κλούνεϊ και Αλ Πατσίνο!

Ο κ. Παπανδρέου συστήθηκε από τους διοργανωτές του συνεδρίου ως ένας από τους 100 κορυφαίους στοχαστές παγκοσμίως, τονίζοντας μάλιστα ότι «το 2010 έκανε το καλύτερο στη χειρότερη περίοδο για την Ελλάδα».

Οι αίθουσες ήταν υπερπολυτελής κάτι που ισχύει και για τα δωμάτια του ξενοδοχείου, ένα εκ των οποίων απόλαυσε ο πρώην πρωθυπουργός. Όπως έχουν σχολιάσει κατά καιρούς, άνθρωποι που έχουν μείνει, «ντρέπεσαι να μπεις» από την χλιδή σε πολλά αυτά!

Λας Βέγκας ο Γιώργος; Μύκονο ο Νίκος!

Διακοπές εντός απολάμβανε την ίδια ώρα ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου ήταν από τους πολύ λίγους φέτος που προτίμησε να πάει στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, με σκάφος.

Μαζί με τη σύζυγό του και φιλικό ζευγάρι αγκυροβόλησαν στον όρμο του Πανόρμου και απόλαυσαν μπάνιο αλλά και καλό φαΐ στο εστιατόριο και beach bar «Panormos».

Τα σχόλια «είναι νοικιασμένο;» και «ποιος το πληρώνει;» όταν ο κόσμος είδε το σκάφος του Νίκου Παπανδρέου, δεν έδειξαν να πτοούν τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος απόλαυσε το γεύμα του πληρώνοντας 150 ευρώ.

Ο ίδιος, έδειχνε γενικώς χαλαρός. Άλλωστε, δεν τον βαραίνουν προβλήματα όπως του Γιώργου Παπανδρέου με τη «μαύρη τρύπα» των 120 εκ. ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Πάντως, ο Νίκος Παπανδρέου, σαν καλός αδερφός, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Γιώργο.

«Η ΝΔ χρωστάει περισσότερα από το ΠΑΣΟΚ, 124 εκατομμύρια. Και ούτε λόγος. Που πήγαν αυτά τα χρήματα; Μαύρη τρύπα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ΚΚΕ. Γιατί, όμως, μιλάμε μόνο για το ΠΑΣΟΚ; Πάλι, για να χτυπήσουν το Γιώργο, που φαίνεται ότι φοβίζει ακόμη το σύστημα. Μικρό νοσοκομείο χρωστά 400 εκ. ευρώ. Η έλέυση του Γιώργου στην εξουσία τα άλλαξε όλα, αλλά φυσικά οι παλιές αμαρτίες…» τόνισε ο Νίκος Παπανδρέου.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook