Η συνάντηση του Σαββάτου, που αποκάλυψε χθες το Gentikoule, έφερε αποτελέσματα καθώς έγινε γνωστό ότι υπάρχουν 2 με 3 επιχειρηματίες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον ΟΦΗ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule παρόντες ήταν οι Μάνος Ξημέρης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Συμεών Καμπάκας, Ηρακλής Σφακιανάκης, Τάκης Χωραΐτης, Γιάννης Χαλκιαδάκης και Νίκος Καφετζάκης με τον τελευταίο να αποχωρεί από την επιτροπή μπάσκετ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έγινε ο οικονομικός απολογισμός της σαιζόν που ολοκληρώθηκε ενώ συζητήθηκαν οι πρώτες ενέργειες που μπορούν να γίνουν προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, σκοπός είναι να παραμείνει το υπάρχων ρόστερ (σε όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερο βαθμό) και παράλληλα να γίνουν κάποιες ελάχιστες προσθήκες ώστε να μην ανέβει το μπάτζετ αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Και βέβαια, στόχος είναι η παραμονή του Φώτη Τακιανού.

Η είδηση που προέκυψε αφορά το ενδιαφέρον από υπάρχει από επιχειρηματίες της πόλης μας προκειμένου να συμμετάσχουν και εκείνοι στη νέα προσπάθεια.

Κάτι πολύ σημαντικό, αφού στόχος είναι να υπάρξει μια συσπείρωση και μια οικονομική κατανομή των εξόδων προκειμένου να μην παρουσιαστούν τα προβλήματα που υπήρχαν την προηγούμενη χρονιά.

Τις συζητήσεις θα αναλάβουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι Μάνος Ξημέρης και Τάκης Χωραΐτης με την ελπίδα ότι θα υπάρξουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Πάντως, το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει διάθεση από όλα τα μέλη που απάρτισαν την επιτροπή μπάσκετ ώστε να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά και να συνεισφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Επίσης αναμένεται να γίνει και μια συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη προκειμένου να φανούν οι προθέσεις του για μια πιθανή βοήθεια προς το τμήμα μπάσκετ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook