Άστατο καιρό με πιθανότητα λίγων βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 15 έως 25 βαθμούς και στα ορεινά από 10 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις δυτικούς ανέμους ως 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 14/5, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 14/5, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 14/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται βροχή ή και καταιγίδα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 14/5, ο ουρανός θα είναι αρχικά αίθριος και μετά το μεσημέρι αναμένονται βροχές,με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2-3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook