(Τελευταία ενημέρωση 19.50)
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε πριν από λίγο σώος σε περιοχή Γιούχτας κοντά στις Αρχάνες

Στην παραλία του Καρτερού και στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό Ηρακλειώτη επιχειρηματία, ο οποίος με τηλεφώνημά του στην εφημερίδα «Πατρίς» προειδοποίησε πως θα αυτοκτονήσει για οικονομικούς λόγους.

Από την 1:30 μετά το μεσημέρι, οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το τηλεφώνημα και αναζήτησαν τον επιχειρηματία στο γραφείο και στο σπίτι του, χωρίς αποτέλεσμα, άρχισαν να ερευνούν τα μέρη που σύμφωνα με μαρτυρίες των οικείων του υπάρχει πιθανότητα να έχει πάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας είχε αφήσει στο γραφείο του ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο παρέλαβαν οι αστυνομικοί  ελπίζοντας να προλάβουν να τον εντοπίσουν όπως ευτυχώς τελικά και έγινε πριν γίνει το μοιραίο.

Βρέθηκε και ο άλλος αγνοούμενος

Στην περιοχή της Παλαιόχωρας βρέθηκε τελικά σώος ο αγνοούμενος Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των οικείων του, αλλά και στον \”κατάλογο\” των εξαφανισθέντων.

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού,την εξαφάνιση είχε δηλώσει η οικογένειά του εδώ και δύο μέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook