Κανονικά ξεκίνησε από τις 12 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας η επίδοση των φύλλων επίταξης των εκπαιδευτικών και στο Νομό Χανίων.

Αστυνομικοί μέχρι τις 8 περίπου το βράδυ προχώρησαν χωρίς προβλήματα στην επιδοση των \”φύλλων πορείας\”, μια διαδικασία που αναμένεται να συνεχιστεί αύριο.

Υπολογίζεται ότι στο Νομό Χανίων θα επιδοθούν περισσότερα από 1200 φύλλα, όπως το παρακάτω που βλέπεται στη φωτογραφία και το οποίο επιδόθηκε σε φιλόγογο εκπαιδευτικό σε σχολική μονάδα των Χανίων (από το έγγραφο έχουν σβηστεί το όνομα, ο αριθμός μητρώου και η διεύθυνση της εκπαιδευτικού)

\"\"

Η επιστράτευση των εκπαιδευτικών ξεκινά από τις 12 το μεσημέρι της 15ης Μαΐου έως την έκδοση νεώτερης απόφασης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και βάσει απόφασης που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οφείλουν να παρουσιαστούν και να ασκούν τα καθήκοντά τους στις θέσεις όπου υπηρετούν. Ειδικά, οι αποσπασμένοι ή όσοι έχουν διατεθεί εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να ασκούν τα καθήκοντά τους στις θέσεις όπου αυτοί έχουν αποσπαστεί ή διατεθεί, αντίστοιχα.

Ανοιχτή επιστολή ΕΛΜΕ Χανίων

Η ΕΛΜΕ Χανίων, στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων μοίρασε  ανοιχτή επιστολή προς μαθητές/τριες, γονείς, κηδεμόνες και πολίτες των Χανίων.

Διαβάστε παρακάτω το περιεχόμενο της επιστολής:

\"\"
\"\"


Flashnews.gr/Ελένη Ζουμαδάκη
[email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook