'Ενας ζηλιάρης σύζυγος μαχαίρωσε τη γυναίκα του 17 φορές μπροστά στα έντρομα μάτια του 5χρονου γιου του, ο οποίος ούρλιαζε και ικέτευε τον πατέρα του να σταματήσει.

Η αδικοχαμένη γυναίκα, έχοντας παραδεχτεί στον σύζυγο και δολοφόνο της ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και ότι βγαίνει με κάποιον άλλον, είχε αποφασίσει να παραμείνουν στο ίδιο σπίτι για χάρη των δύο γιων τους αλλά σε ξεχωριστά δωμάτια.

Όπως ανακάλυψαν οι εισαγγελικές αρχές της Οξφόρδης, ο δολοφόνος της όμορφης μητέρας είχε τοποθετήσει μία συσκευή καταγραφής ήχου κάτω από το κρεβάτι της, στην οποία έχουν καταγραφεί οι διάλογοι του αιματηρού σκηνικού.

«Καθώς εκείνος μαχαίρωνε την σύζυγό του, εκείνη ικέτευε για τη ζωή της, ενώ ο 5χρονος γιος τους φώναζε στον πατέρα του να σταματήσει και να καλέσει ένα ασθενοφόρο», δηλώνει η εισαγγελέας.

Το πιο τραγικό είναι ότι ο αρρωστημένος πατέρας δεν σταματούσε να μαχαιρώνει την μητέρα των παιδιών του παρά την παρουσία του γιου του και τις ικεσίες του, ενώ η Τζένη, όπως λεγόταν, προσπαθούσε να πείσει το γιο της πως «όλα είναι εντάξει».

Στην συσκευή καταγραφής ήχου είχε αποτυπωθεί ακόμη η άρνηση της μητέρας να συζητήσει με τον πατέρα των παιδιών της, καθώς ετοίμαζε τα πράγματά της για το διήμερό της.Οι διάλογοι που πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά ήθελαν την αδικοχαμένη μητέρα να παρακαλά για έλεος και εκείνον να την προειδοποιεί πως θα πεθάνει επειδή το αξίζει.

Αφού την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, την τοποθέτησε μέσα στην μπανιέρα και μετέφερε τον σοκαρισμένο γιο του σε ένα φιλικό σπίτι. Όταν επέστρεψε κάλεσε την αστυνομία, ενώ στο τηλέφωνο φώναζε «η γυναίκα μου, η γυναίκα μου, κάντε γρήγορα».

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι μερικές εβδομάδες πριν, η Τζένη είχε στείλει μήνυμα στο νέο της σύντροφο λέγοντάς του αστειευόμενη: «Πιθανότατα θα με σκοτώσει».

Ο φερόμενος ως δολοφόνος αρνείται πεισματικά τα όσα του καταλογίζονται, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη


protothema.gr