Σκληρός, αδίστακτος κι αποφασισμένος για όλα…. Με αυτούς τους χαρακτηρισμούς περιγράφουν αξιωματικοί των Ιωαννίνων των 30χρονο που σκότωσε το ζευγάρι ηλικιωμένων στα Κτίσματα κι απείλησε να τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο χωριό με τις χειροβομβίδες που μετέφερε.

Με την κυνικότητα που περιέγραψε το διπλό έγκλημα στους αστυνομικούς, αμέσως μετά τη σύλληψή του, με την ίδια κυνικότητα εμφανίστηκε κι ενώπιον του Εισαγγελέα.

Στην Ελλάδα έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του κι αρκετά από αυτά τα πέρασε στις φυλακές καθώς από νωρίς είχε μπλεχτεί σε σκληρές ομάδες που διέπρατταν ληστείες και κλοπές.

Μόλις στα τέλη Φεβρουαρίου είχε απελαθεί στην Αλβανία. Και όπως συμβαίνει με τους περισσότερους, ο δρόμος τους καταλήγει πάλι στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος στη διαδρομή των εβδομήντα χιλιομέτρων από τα σύνορα μέχρι την Πεδινή έσπειρε τον τρόμο και τον θάνατο.

Τα Κτίσματα θρήνησαν για το χαμό του ζευγαριού των ηλικιωμένων. Δύο άνθρωποι που ζούσαν ήρεμα στο χωριό, χωρίς ποτέ να ενοχλήσουν κανένα, έπεσαν να κοιμηθούν και δεν ξύπνησαν ποτέ. Ο δράστης μπήκε νύχτα στο σπίτι τους και τους σκότωσε την ώρα που κοιμόταν χτυπώντας τους με πέτρα στο κεφάλι….

Και τοποθέτησε πάνω τους τα μαξιλάρια! Χωρίς να χάσει λεπτό πήρε το αυτοκίνητό τους και κινήθηκε προς τα Γιάννινα. Δεν πτοήθηκε ούτε μετά το τροχαίο που είχε. Πήρε ταξί και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης όπου κοιμήθηκε μέχρι αργά το πρωί της Κυριακής.

Ακόμη και την στιγμή που οι αστυνομικοί είχαν πέσει πάνω του, στο περίπτερο της Πεδινής, ο ίδιος είχε την ψυχραιμία να βγάλει τη χειροβομβίδα, να την απασφαλίσει αλλά δεν πρόλαβε να την χρησιμοποιήσει.

Ο ίδιος περιέγραψε με πρωτοφανή ψυχραιμία στους αστυνομικούς τις πράξεις τους και την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού. Δεν έδειξε ούτε μια στιγμή να μετανιώνει.

Στέρησε δυο ζωές μόνο και μόνο για να κλέψει το αυτοκίνητο και το πενιχρό ποσό των σαράντα ευρώ.

Πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook