Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ, είναι ο Ανέστης Αγρίτης. Ο μεσοεπιθετικός της Κρητικής ομάδας ο οποίος τείνει να γίνει ο ηγέτης εντός αγωνιστικού χώρου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Κρήτη Σπορ fm, αναφέρθηκε στον κόσμο, στον αγώνα της Κυριακής με την Ηλιούπολη αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και όπως λέει του κρατάει σε αγωνία. 

Για τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ο κόσμος να είναι μαζί μας όπως είναι και σ’ όλα τα ματς φέτος και πέρυσι που είμαι εγώ εδώ. Να είμαστε όλοι μια οικογένεια, να ξέρουν ότι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, το έχουμε αποδείξει και φέτος με την στάση μας. Να είναι σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος».

Για τον αγώνα με την Ηλιούπολη:

«Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι τώρα στην Ηλιούπολη, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε. Νομίζω ότι θα ετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Θα έχουμε και την βοήθεια του κόσμου μας απ’ ότι διαβάζω, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μας και νομίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε. Όταν έχεις τον κόσμο δίπλα σου δεν φοβάσαι τίποτα. Νομίζω ότι αξίζει να έρθουν να μας βοηθήσουν, το έχουν αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν, είναι κοντά μας συνέχεια σε όλα τα ματς και νομίζω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Νομίζω ότι στη δύναμη θα κριθεί αυτό το ματς και στη διάθεση που θα έχουν οι ομάδες». 

Για την άνοδο στη Super Leauge:

«Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα. Τώρα δεν μπορώ να πω πόσες πιθανότητες έχουμε. Το θέμα είναι ότι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κερδίσουμε και τα τέσσερα ματς που μένουν και από κει και πέρα να περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα του Παναιτωλικού για να μπορέσουμε να τους φτάσουμε και γιατί όχι να τους περάσουμε κιόλας. Από κει και πέρα εμείς πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να πετύχουμε τον στόχο των τεσσάρων παιχνιδιών και μακάρι ο Παναιτωλικός να στραβοπατήσει για να μπορέσουμε να μην εμπλακούμε στα μπαράζ. Εκτός από τον Παναιτωλικό που κυνηγάμε τώρα εμείς, στο μυαλό μας θα πρέπει να έχουμε και την διαφορά που θα μας χρειαστεί αν τυχόν εμπλακούμε στα μπαράζ. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα:

«Εντάξει κι εμείς είμαστε σε αγωνία όπως όλος ο κόσμος. Κι’ εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Από κει και πέρα θα είναι πολύ κρίμα η ομάδα μέσα στο γήπεδο να πετύχει τον στόχο της και να μην μπορέσουμε να πάρουμε την άδεια για να μπορέσουμε ν’ αγωνιστούμε στην Α’ Εθνική. Πιστεύω όμως ότι στο τέλος θα τα καταφέρει η διοίκηση σ’ αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook