Το σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου ο Ποδηλατικός Όμιλος Χανίων \”Τάλως ΑΝΕΚ LINES\”, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνει τον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα με την επωνυμία \”Μάχη Κρήτης 2013\”, που είναι αφιερωμένος στην ιστορική Μάχη της Κρήτης.
Αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα:
Ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEKLINES σε συνεργασία με την Περιφερειακή Eνότητα Χανίων διοργανώνει Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα με την επωνυμία «ΜΑΧΗ ΚΡΗΤΗΣ 2013»  στις 25 και 26 Μαΐου 2013, στα Χανιά Κρήτης.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ 2013, ώρα 14:00: Αγώνας Αντοχής απόστασης 100 χλμ. στη διαδρομή ΧΑΝΙΑ-ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ-ΝΙΟ ΧΩΡΙΟ-ΒΡΥΣΣΕΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ-ΣΦΑΚΙΑ-ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ-ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ για τις κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων-Μάστερ-Όπεν
Για τον αγώνα αντοχής, λόγω των μεγάλων κλίσεων προτείνεται χρήση ελαφρών σχέσεων μετάδοσης (πατήματα)
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013, ώρα 10:00: Αγώνας Σιρκουΐ σε κυκλική διαδρομή 1,1 χλμ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων του Δήμου Χανίων στις κατηγορίες Παίδων-Μάστερ-Όπεν (30 στροφές), Ανδρών-Εφήβων (50 στροφές) 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π.
Στους αγώνες κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με  απεριόριστο αριθμό αθλητών.
Για τους αγωνιζόμενους κατηγορίας ΟΠΕΝ απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.
Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με ΑΝΕΚ Πειραιά-Χανιά-Πειραιά για αθλητές, συνοδούς και οχήματα. Ο κωδικός έκπτωσης για κρατήσεις θα παρέχεται μετά την δήλωση συμμετοχής από τον υπεύθυνο ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Διαμονή των ομάδων και μεμονωμένων αθλητών, στο ξενοδοχείο  MINOA PALACE (5 αστέρων) στον Πλατανιά Χανίων με κόστος 40€/άτομο  που περιλαμβάνει: διαμονή και μεσημεριανό-βραδΙνό το Σάββατο 25/5 και πρωινό- μεσημεριανό την Κυριακή 26/5.
Ο ΤΑΛΩΣ θα καλύψει οικονομικά την διαμονή και την διατροφή (40€) για τους 30 πρώτους τερματίσαντες του αγώνα αντοχής (κοινή κατάταξη όλων των κατηγοριών, εξαιρούνται οι αθλητές των χανιώτικων σωματείων), με την υποχρέωση να συμμετάσχουν και στους δύο αγώνες. Οι καλυπτόμενοι αθλητές θα καταβάλουν το κόστος(10€) συμμετοχής στους αγώνες. Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο της κατηγορίας Μάστερ/Όπεν ορίζεται στα 10€ και περιλαμβάνει το δικαίωμα συμμετοχής και στους δύο αγώνες.
Οικονομική τακτοποίηση ομάδων – μεμονωμένων αθλητών – τυχόν επιπλέον συνοδών στο Τεχνικό Συνέδριο το Σάββατο 25/5.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμέτοχής πρέπει να έχουν σταλεί, αφού συμπληρωθεί το σχετικό έντυπο δήλωσης αυστηρά μέχρι την Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 14:00 με fax στο 28210-86285 ή με email στο [email protected]
Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων/συνοδών των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα στο τεχνικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο MINOA PALACE το πρωί του Σαββάτου και ώρα 11:00 πμ.
Για διαμονή επιπλέον συνοδών-μεμονωμένων ατόμων πρέπει να αναφέρεται σχετικά στην δήλωση συμμετοχής.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Για κάθε κατηγορία που συμπληρώνεται: Στον 1ο  θα απονεμηθεί μετάλλιο, δίπλωμα, στο 2ο και 3ο νικητή μετάλλιο και δίπλωμα, στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα. Στην κατηγορία Μάστερ θα γίνει βράβευση ανά ηλικιακή κατηγορία (Α-Β-Γ), στην κατηγορία Όπεν κοινή βράβευση.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Εθελοντές Σαμαρείτες η Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων/Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. 
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μαρεντάκης Παναγιώτης τηλ. 6944444739 (διαμονή-διατροφή)
Κοπανάκης Γιάννης τηλ. 6973666788 (ακτοπλοϊκά εισιτήρια)
Φραγκιουδάκης Γιώργος τηλ.6948882715  (Αλυτάρχης αγώνων)
Πανηγυράκης Νεκτάριος τηλ. 6973210520 (θέματα γραμματείας)
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                  
 
ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                          ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook