Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εχθές με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ηρακλείου, ο Πρόεδρος κ. Θ. Μπαλαμούτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ευθ. Κουδουμαλιωτάκης και ο Γραμματέας κ. Μ. Σηφάκης, έθεσαν προς τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, σειρά ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των αστυνομικών και που απασχολούν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν εργασιακά και οικονομικά θέματα, θέματα ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα των ελλείψεων προσωπικού για τις αστυνομικές υπηρεσίες που καλούνται να σηκώσουν το βάρος των επισκεπτών, δηλαδή το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου και το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, «η ενίσχυση των υπηρεσιών αυτών από άλλες υπηρεσίες του Νομού, δεν επιλύει το πρόβλημα, αντιθέτως το μεγαλώνει, διότι επιτείνει τις ελλείψεις στα υπόλοιπα αστυνομικά τμήματα του Νομού και δεν συμβάλει στην ολοκληρωμένη αστυνόμευση του Νομού, αλλά και στην καλλιέργεια του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών».

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, προχώρησε άμεσα, όπως είχε δεσμευτεί άλλωστε σε παρέμβαση προς τον Υπουργό Δημόσια Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Δένδια, για την επίλυση των προβλημάτων των αστυνομικών και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ασφάλεια των πολιτών του Νομού, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook