Έπειτα από απόφαση που πήρε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο Αίας Σαλαμίνας υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό των 3.827 ευρώ στον Κώστα Ταβλαδωράκη, ο οποίος φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Περιφερειακό με τον Ρούβα. Ο Κρητικός πρώην ποδοσφαιριστής των Ηροδότου, Αιγάλεω, ΠΟΑ, Ιωνικού αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στους «νησιώτες» οι οποίοι τώρα είναι υποχρεωμένοι να του καταβάλουν το απαιτούμενο ποσό ώστε να μην μηδενιστούν στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

 

Ο Αίας πέρα του ότι θα χάνει τα παιχνίδια με 3-0 άνευ αγώνος κινδυνέυει και με αφαίρεση δύο βαθμών σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί ο ποδοσφαιριστής για τις περσινές οφειλές προς το πρόσωπό του.

 Αναλυτικά η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

 «Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗ κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ». Υποχρεώνει την καθής Π.Α.Ε. στην άμεση εξόφληση – καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 1.907,00 ευρώ για μισθούς και επίδομα αδείας 2010, νομιμοτόκως από τότε που το κάθε κονδύλι κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, πλέον ποσού 1.720,00 για μισθώματα οικίας, νομιμότοκα από την επίδοση της προσφυγής και μέχρις εξοφλήσεως, καθώς και ποσό εκ 200 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ\’ αριθμ. 797/2010 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 3.827,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών».

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook