Από την Πέμπτη 16/05 στις 18:30 το απόγευμα και κάθε Πέμπτη έως τις 30/06 θα πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δεσποτικού Κέντρου Χανίων συνάντηση ομάδας ενηλίκων από το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» που υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας στο Νομό Χανίων.

Πρόκειται για ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, συμβουλευτικού χαρακτήρα, στα πλαίσια του οποίου θα διερευνηθούν θέματα που αφορούν την οικογένεια, την επικοινωνία, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την τρίτη ηλικία κ.α.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί μέσα σε 7 συναντήσεις που (εκτός από της 23/06 που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων) θα λάβουν χώρο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δεσποτικού.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος ιδιαίτερα πολύτιμη ήταν η συνεργασία με την Διεύθυνση και το προσωπικό της Α/βάθμιας και Β/άθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, με την Αντιδήμαρχο Κυρία Χατζηδάκη και το γραφείο Παιδείας του Δήμου Χανίων όπως και με την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου που δέχτηκε άμεσα να «φιλοξενήσει» ένα από τα τμήματα των Σχολών Γονέων στο χώρο του Δεσποτικού.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στα Χανιά, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook