Μια νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στο στόχο της απευθείας ανόδου σημείωσε ο Εργοτέλης ο οποίος επικράτησε του Εθνικού Γαζώρου με 1-0.

Οι \”κιτρινόμαυροι\” κέρδισαν τον πρώτο από τους τελικούς που θα κληθούν να πάρουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η νίκη ήρθε με γκολ του Μπουχαλάκη στο 18\’.

Οι φάσεις του αγώνα:

6’ Ο Μπρούνο κερδίζει φάουλ για τον Εργοτέλη σε καλή θέση, την εκτέλεσή του θα αναλάβει ο Ζάχορα, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι του Παπαθανασίου.

9’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν έπειτα από γέμισμα του Τζανακάκη από δεξιά, ο Βερπακόφσκις στην κίνηση δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ, η μπάλα έφτασε στον Μπουχαλάκη, το κοντινό σουτ του οποίου απέκρουσε ο Παπαθανασίου.

18’ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη! Ο Χαλκιαδάκης άφησε στον Μπουχαλάκη που με έξοχο πλασέ έκανε το 1-0.

21’ Κίτρινη κάρτα στον Διαμαντίδη για διαμαρτυρία.

30’ Πρώτη καλή κίνηση για τους φιλοξενούμενους, όταν έπειτα απο λάθος του Γκαντιάγκα, ο Μαχαιρούδης έκλεψε τη μπάλα για να δώσει στον Κωνσταντινίδη, το πλασέ του οποίου μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασίου.

33’ Ωραία αντεπίθεση για τον Εργοτέλη με τον Βερπακόφκσις να δίνει στον Ζάχορα, αυτός βρέθηκε μόνος του με τον Παπαθανασίου, όμως στην προσπάθεια να τον περάσει, έχασε το κοντρόλ για να διώξει ο τερματοφύλακας του Γαζώρου.

35’ Καλή προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους με τον Μαχαιρούδη από κοντά να κάνει το πλασέ, για να διώξει με τα πόδια ο Αθανασίου.

54’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, με τον Βερπακόφσκις να φεύγει στην αντεπίθεση, να περνά τη μπάλα πάνω από τον Παπαθασίου, που είχε βγει, στον Ζάχορα, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ.

72\’ Έπειτα από αρκετή ώρα ο Εργοτέλης θα κάνει και πάλι φάση για γκολ και μάλιστα διπλή. Αρχικά ο Χαντί λίγο έξω από την περιοχή έκανε σουτ που εξουδετέρωσε ο Παπαθανασίου, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Δωματάς έκλεψε τη μπάλα τροφοδότησε τον Μπρούνο, το πλασέ του οποίου πέρασε σύριζα άουτ.

76’ Ωραία σέντρα του Τζανακάκη, θα φέρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και συγκεκριμένα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όμως όπου δεν θα μπορέσει από κοντά ο Βερπακόφσκις να κάνει το πλασέ.

78’ Πολύ καλή χαμένη ευκαιρία για τον Εθνικό Γαζώρου, με το ωραίο γυριστό σουτ του Χαριτίδη, να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασίου.

85’ Αντεπίθεση για τον Εθνικό Γαζώρου με τον Χαριτίδη υπό την πίεση του Τζανακάκη να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνά άουτ.

88’ Ωραία κίνηση και σουτ του Βερπακόφσκις, η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Μπουχαλάκης, Ζάχορα (70’ Δωματάς), Χαλκιαδάκης, Γκαντιάγκα, Χρυοφάκης (63’ Χαντί).

Εθν. Γαζώρου: Παπαθανασίου, Παπάζογλου (77’ Νύρλος), Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης (67’ Καπίας), Ρίμα, Μαχαιρούδης, Διαμαντίδης, Κωνσταντινίδης Βασ., Αγγελάκας (65’ Γαϊδαρτζής), Χαριτίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook