Χαρούμενος με την νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος απέφυγε τα μεγάλα λόγια.

Στο αεροδρόμιο των υποδέχθηκαν το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Βλαχάκης και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μαρινάκης.

\"\"

\"\"

«Γνωρίζω τις ευθύνες που έχει ο ΟΦΗ»

Αρχικά, ο νέος προπονητής του ΟΦΗ είπε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ηράκλειο που είναι ένα οίκειο μέρος. Ήρθα για να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ εμού και της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Γνωρίζω που έρχομαι, γνωρίζω το βάρος της φανέλας αλλά και τις ευθύνες που έχει αυτό το σωματείο. Πιστεύω ότι θα δώσω ότι μπορώ, και την ψυχή μου για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τον στόχο που θα οριοθετήσουμε.

Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και φυσικά την αγάπη του κόσμου. Εύχομαι να σταθώ αντάξιος όλων».

Όσο για το γεγονός ότι είναι αποδεκτός και από τον κόσμο του ΟΦΗ, ο Παύλος Δερμιτζάκης αισθάνθηκε χαρούμενος για αυτό το γεγονός επισημαίνοντας ότι «ο κόσμος δείχνει ότι εκτιμά κάποια πρόσωπα που έχουν περάσει από έναν τόπο και τα οποία πιστεύω ότι όχι μόνο δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα αλλά αντιθέτως έχουν προσφέρει.

Για εμένα προσωπικά μέτρησε πολύ η στήριξη του κόσμου ώστε να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου ώστε να δικαιώσω την διοίκηση και τον κόσμο».

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook