Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, περιμένουμε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr