Με αφορμή την αποκάλυψη του iefimerida.gr ότι το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει εδώ και τώρα στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της οδού Ιπποκράτους όπου στεγάζεται το κόμμα επισκέφθηκε σήμερα το γενικό του διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη για να πληροφορηθεί τι θα συμβεί αλλά κυρίως πότε θα του δοθούν τα χρωστούμενα ενοίκια.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σαλαγιάννης τον ενημέρωσε ότι εντός του επομένου τριμήνου το ΠΑΣΟΚ θα έχει εγκαταλείψει το κτίριο της Ιπποκράτους που εξακολουθεί να είναι πολύ ακριβό για τα σημερινά του οικονομικά, παρά το γεγονός ότι το ενοίκιο έχει μειωθεί πλέον από τις 67.000 που ήταν αρχικά στις 35.000 ευρώ κάθε μήνα.

Προφανώς το κτίριο δεν είναι ίδιο με αυτό της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά τα χρήματα εκεί είναι επτά φορές λιγότερα. Το ενοίκιο έχει διαμορφωθεί στις 5.000 ευρώ το μήνα, από 11.500 που ήταν αρχικά.

Σε ό,τι φορά τις οφειλές οι οποίες σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες προσεγγίζουν τα 500.000 ευρώ, του δόθηκε η υπόσχεση για σταδιακή εξόφληση εντός των προσεχών μηνών.


iefimerida.gr