Δεν ήξεραν που να κρυφτούν οι συγγενείς και φίλοι ενός 34χρονου από τη Ζιμπάμπουε, όταν, καθώς ήταν μαζεμένοι πάνω από το φέρετρό του στη κηδεία, εκείνος σηκώθηκε από το φέρετρο.

Σύμφωνα με την Huffington Post και όπως αναδημοσιεύει η iefimerida.gr, ο Μπράιτον Ντάμα Ζάντε, ο… νεκρός, «αναστήθηκε» στο σπίτι του στην πόλη Γκουέρου.

«Ημουν ο πρώτος που παρατήρησα τα πόδια του κ. Ζάντε να κινούνται, καθώς βρισκόμουν στην ουρά για να προσκυνήσω» αναφέρει ο Λωτ Γκάκα.

Ο κ. Ζάντε «ξύπνησε» ακριβώς λίγη ώρα προτού μεταφερθεί στο σημείο της ταφής του, ωστόσο, ήταν απλά ένα τελευταίο σκίρτισμα.

Δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον, αλλά παρ \’ όλα αυτά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε σε μηχανική υποστήριξη μπας και, ενώ δύο ημέρες αργότερα έχασε και τη δεύτερη μάχη για τη ζωή.

Οσο περίεργο κι αν ακούγεται ,στη Ζιμπάμπουε, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πτώμα ζωντανεύει, καθώς μια γυναίκα που είχε θεωρηθεί νεκρή όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ερωτική συνεύρεσης, ξύπνησε και άρχιζε να ουρλιάζει μόλις τοποθετήθηκε στο φέρετρο.

Σε μια άλλη «ανάσταση», το 2012, μια άλλη γυναίκα που φερόταν να είναι δαιμονισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού μαχαιρώθηκε και θεωρήθηκε νεκρή για να ζωντανέψει λίγες ώρες αργότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook