Σήμερα Πέμπτη 16/5 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Μαρία Λιουδάκη" και όχι στο Παραλιακό Σχολικό Συγκρότημα όπως είχε αρχικά κανονιστεί.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Λόγω της επίταξης των σχολικών κτιρίων από την κυβερνητική τρόικα για τη διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων, η Ανοιχτή Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 16/5, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Μαρία Λιουδάκη στις 8.30 και όχι στο Παραλιακό Σχολικό Συγκρότημα όπως είχε αρχικά κανονιστεί.

Κανένα από τα ζητήματα που αφορούν το δήμο και την κοινωνία μας δεν έχει λυθεί. Αντίθετα, δίπλα στα υπάρχοντα προβλήματα, νέα μικρά και μεγάλα μέτωπα ανοίγονται που απαιτούν να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

Η καίρια αντίδραση και παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα και των κατοίκων της πόλης μας έχει ανατρέψει πολλές φορές μέχρι σήμερα καταστροφικές εξελίξεις για το δήμο, την κοινωνία και το μέλλον μας.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει με τις ζωές μας, ιδιαίτερα στις μέρες μας που αυτονόητες αξίες όπως η υγεία, η παιδεία, η κοινωνική πρόνοια, ο σεβασμός της εργασίας και της ανθρώπινης ζωής μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και θυσιάζονται στο όνομα των μνημονιακών επιταγών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ"