Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής \”Ελένη\” για τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά και δε δίστασε να τη χαρακτηρίσει ως την καλύτερη παρουσιάστρια της Ελλάδας, μετά την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του \”Πρωινό mou\” είπε πώς \”μετά την Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Όπως και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κατέβηκε στα Αθηναϊκά κανάλια και ξεχώρισε. Από παλιά φαινόταν ότι κάτι είχε και κάτι θα γίνει. Το πιστεύω όχι επειδή είναι γυναίκα μου\”.

Όσο για τη συνεργασία τους, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές, με πιο δύσκολη χρονιά την πρώτη. \”Η πρώτη εβδομάδα της πρώτης χρονιάς ήταν δύσκολη με κάτι κλωτσιές κάτω απ\’τα τραπέζια αλλά μετά, ως δια μαγείας, υπήρξε κοινή προσέγγιση στον τρόπο εργασίας με αποτέλεσμα εκεί που πάμε να τσακωθούμε να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κοινό τρόπο σκέψης και να τα βρίσκουμε\”, εξήγησε.

\”Από παλιά φαινόταν ότι κάτι είχε η Φαίη και κάτι θα γίνει. Το πιστεύω όχι επειδή είναι γυναίκα μου\”

Σε πιο προσωπικά θέματα και συγκεκριμένα για το τι θαυμάζει στη Φαίη αλλά και τι θέλει να πάρει τους, Γιάννης, από τη μητέρα του, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε \”Η Φαίη έχει μια συναισθηματική ευφυία που είναι και το πιο σημαντικό. Περπατάμε στο δρόμο και όλος ο κόσμος θέλει να της μιλήσει. Αυτό νομίζω είναι εξαιτίας της συναισθηματικής της ευφυίας και αυτό είναι που θα ήθελα να πάρει ο γιος μας\”.

Τέλος, ο παρουσιαστής δεν ξέχασε την παλιά του συμμαθήτρια, Ελένη Μενεγάκη και τα σχολικά τους χρόνια.

Η Ελένη από τότε ήταν η νύφη που όλα τα αγοράκια θα θέλανε. Ήταν η πιο όμορφη του σχολείου\”, αποκάλυψε.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook