Συνελήφθη  το απόγευμα της Τετάρτης στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, ο 31χρονος ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονου  αγοριού στο Ρέθυμνο και πορνογραφία ανηλίκων (δείτε εδώ).

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί καταγγελία, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, από την οκογένεια του 14χρονου, όπου ανέφερε ότι ο 31χρονος παραπλανώντας αυτόν, είχε ενεργήσει ασελγείς πράξεις μαζί του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 31χρονος, επανειλημμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενεργούσε ασελγείς πράξεις με τον 14χρονο, ενώ αναζητηθείς, εντοπίστηκε και συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα των Χανίων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου Χανίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και διάφορα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης.

Από τον επιτόπιο έλεγχο σε προσβάσιμους φακέλους του ηλεκτρονικού υπολογιστή, διαπιστώθηκε η παραγωγή και η κατοχή από τον 31χρονο, βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης που κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο 31χρονος συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook