Αν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων είχε αγωνιστεί στο κολυμβητήριο με τον ΟΦΗ και τον είχε κερδίσει (17-3) θα υποχρεωθεί να ξαναπαίξει στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο αντίπαλο και ως γηπεδούχος. Αυτό λογω του ότι η ΚΟΕ όρισε το παιχνίδι αυτό στο Ηράκλειο εξαιτίας του προβλήματος με την πισίνα στα Χανιά. Η κρητική αναμέτρηση που είναι εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου.

 

Οι εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές μέχρι τη λήξη της α’ φάσης του πρωταθλήματος ορίστηκαν για τις 30 Απριλίου (8η), 8 Μαΐου (9η) και 14 Μαΐου (10η) ενώ ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ Ν.Ο. Αγίου Νικολάου-ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ν.Ο.Χ. ANEK LINES τα παιχνίδια με τον Άγιο Νικόλαο (30/4) και τον Τρίτωνα Αμαρουσίου (14/5) υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Χανίων, στην περίπτωση που τα νερά της 50άρας πισίνας βρίσκονται εκείνο το διάστημα στην κατάλληλη θερμοκρασία. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την Κ.Ο.Ε., οι νέες ημερομηνίες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος ορίζονται για τις 8-10 Ιουλίου (ο α’ γύρος) και τις 15-17 του ίδιου μήνα (ο β’ γύρος).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook