Νέα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου), αλλά και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18 Μαΐου).

Στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων, παιδιά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και την ανθρώπινη επικοινωνία μέσα από τα διαδραστικά του προγράμματα.

Στο φετινό θέμα της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων του ICOM «Μουσεία (Μνήμη + Δημιουργικότητα) = Κοινωνική Αλλαγή», βασίζεται και το τριήμερο δράσεων (17-19 Μαΐου) που διοργανώνεται από το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Για πρώτη φορά το Μουσείο θα φιλοξενήσει μια πρωτότυπη εκπαιδευτική και εικαστική εμπειρία για παιδιά 7-11 ετών και τους γονείς τους, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τρεις άξονες.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν θεματικές όπως: «Ένα τηλέφωνο – μια εποχή» – «Τηλε-Ρεύματα τέχνης», «Ηλεκτρομαγνητίζω … και τους ήχους της φωνής μου μετασχηματίζω…», αλλά και ξεναγήσεις μνήμης, «Βλέπω, αγγίζω, ακούω… θυμάμαι» για ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν https://www.ote.gr/web/guest/corporate/company/museum/the-museum.

Στις 17 & 18 Μαΐου, το Μουσείο παραμένει ανοιχτό από τις 09:00 έως τις 20:00 και στις 19 Μαΐου από τις 9.30 έως τις 18.00. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρονται δωρεάν, αλλά απαραίτητη είναι η κράτηση στα τηλέφωνα 210 620 1899 & 620 1999.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook