Πρόωρα φαίνεται ότι ξεκίνησε το ντέρμπι του Πανηλειακού με τον Α.Ο. Χανιά.

Λίγες ημέρες πριν το "τελικό" ανόδου που δίνει στον Πύργο η χανιώτικη ομάδα, ο γενικός αρχηγός της Γιάννης Ντερμανάκης είχε συμμετοχή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Βest-Tv Καλαμάτας.

Εκεί ο κ. Ντερμανάκης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα του ΑΟΧ, αφήνοντας αιχμές για τη Γλυφάδα, αλλά και κάνοντας λόγο για ενημέρωση που έχουν άνθρωποι των "μπλε" για καταγγελία που έχει γίνει σχετικά με τον Πανηλειακό.

Βέβαια ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ο ΑΟΧ σκοπό να προβεί σε κάποια ενέργεια, απλά το μόνο που επιθυμεί είναι η ομάδα της Ηλείας να ανταποδώσει την καλή φιλοξενία που είχε στον πρώτο γύρο.

Τα όσα ανέφερε ο γεν. αρχηγός του ΑΟΧ εξόργισαν τον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων" Κώστα Ντάβαρη, που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση.

Αρκετές φορές ωστόσο στη συνομιλία μεταξύ των δυο ανδρών ο Γιάννης Ντερμανάκης εκθείασε τον Πανηλειακό και τους φιλάθλους του, ευχόμενος ο καλύτερος να κερδίσει.

Από την άλλη ο ισχυρός άνδρας του Πανηλειακού αρκέστηκε στο να πει ότι θα έχει καλή φιλοξενία - όπως όλες οι ομάδες - η ομάδα των Χανίων, δηλώνοντας την ενόχλησή του που ο εκπρόσωπος του ΑΟΧ ζήτησε δημόσια να έχει καλή φιλοξενία. 

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή:

Λευτέρης Αντωνακάκης