Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη σύλληψη των δραστών που διέπραξαν τη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα, με λεία 1.000.000 ευρώ.

Ένας από τους δράστες φέρεται να είναι δραπέτης των Τρικάλων. Πρόκειται για τον υπήκοο Αλβανίας, Klement Cala, ο δραπέτης αναγνωρίστηκε τόσο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας -αφού τα πρόσωπα των ληστών δεν ήταν καλυμμένα- όσο και από δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο ταυτοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 25χρονος καταζητούμενους φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας, πριν λίγο καιρό στην περιοχή της Κορίνθου.

Για τον εντοπισμό των δραστών έχουν στηθεί αστυνομικά «μπλόκα» σε σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος αριθμός περιπολιών και αστυνομικών δυνάμεων, το έργο των οποίων συνδράμει ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, εντοπίσθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ένα καμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί τον Οκτώβριο του 2011 από περιοχή της Αττικής. Οι αρχές ερευνούν κατά πόσο το συγκεκριμένο όχημα σχετίζεται με την υπόθεση της ληστείας.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook