Μια σπουδαία είδηση \”έβγαλε\” η Ημερίδα που διοργάνωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καθιανών η Ακαδημία του Πανακρωτηριακού και της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια.
Δια στόματος του Τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας – και προπονητή της α\’ ομάδας – Βασίλη Παπαδάκη, γνωστοποιήθηκε ότι θα ξεκινήσει συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα του Ακρωτηρίου και τη Λίβερπουλ.
Ουσιαστικά οι ακαδημίες του Πανακρωτηριακού θα ενταχθούν στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Λίβερπουλ και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας Άγγλοι προπονητές θα εκπαιδεύσουν τους προπονητές του χανιώτικου συλλόγου, παρακολουθώντας παράλληλα και τα παιδιά των Ακαδημιών.
Ο έμπειρος προπονητής γνωστοποίησε ακόμα ότι έχουν αρχίσει οι επαφές για να μπορέσουν οι προπονητές να αποκτήσουν την πιστοποίηση της κέρβερ, που όπως είπε είναι η νούμερο ένα μέθοδος προπονητικής για μικρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο και δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.
Από εκεί και μέρα ανακοινώθηκε και η συνεργασία με την κατασκήνωση Τσικιμπούμ.
Στην ημερίδα μίλησε η διατροφολόγος Χαρά Τελιοπούλου, που ανέπτυξε το θέμα \”Διατροφή και Άθληση στην παιδική ηλικία\” και η ψυχολόγος Λίνα Ψούνη, που ανέλυσε το θέμα \”Γονείς στους αγώνες-Σχέση Γονέων-Προπονητών\”.
Όπως έγινε γνωστό ο Πανακρωτηριακός συμφώνησε με τον Χανιώτη ορθοπεδικό Κυριάκο Κακαβελάκη, που είναι στο ιατρικό τιμ του ΟΦΗ, αλλά και με τον φυσιοθεραπευτή Αδάμ Μπούτζουκα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φώτο από Χαν. Νέα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook