Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 15 έως 25 βαθμούς αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα αγγίξει τους 29 βαθμούς. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι το απόγευμα σταδιακά σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από τις νυχτερινές ώρες.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 18/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 18/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 18/5, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται ίδιος καιρός με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 18/5, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

meteo.gr