Σήμερα Παρασκευή 17 Μαϊου και ώρα 17:00, στην αίθουσα Καστελάκη, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, ο Ευρωβουλευτής κ. Σπύρος Δανέλλης θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Μπορούμε να αποτρέψουμε μια δεύτερη αρπαγή της Ευρώπης».

Με την διάλεξη αυτή ολοκληρώνονται τα μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης της διδακτικής περιόδου 2012-2013. Ταυτόχρονα θα γίνουν και οι απονομές των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους σπουδαστές.

Στην διδακτική περίοδο που ολοκληρώνεται συμμετείχαν 440 σπουδαστές οι οποίοι παρακολούθησαν δύο κύκλους μαθημάτων, τρίμηνης διάρκειας ο καθένας.

Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο καθώς επιλέγουν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους να τον αφιερώνουν για την αυτομόρφωση και αυτοβελτίωση τους.

Ως Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την μεγάλη συμμετοχή τους αλλά και το υψηλό επίπεδο διαλόγου που διεξήχθη κατά την διάρκεια των διαλέξεων γεγονός που εντυπωσίασε και επισημάνθηκε από το σύνολο των εισηγητών.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους εκλεχτούς προσκεκλημένους μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στις προσκλήσεις μας και έδωσαν στις διαλέξεις τους τον καλύτερο εαυτό τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια του, και στον Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο, σύμβουλο επικοινωνίας και ΜΜΕ, ο οποίος είχε την ευθύνη του προγράμματος του Β΄κύκλου μαθημάτων του ΑΛΠ.

Και τέλος θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές μας, την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, το Πανεπιστήμιο των Ορέων, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και βέβαια τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά . Μια νέα διδακτική περίοδος μας περιμένει τον Σεπτέμβριο εξίσου και ίσως περισσότερο ενδιαφέρουσα και δημιουργική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook