Με ανακοίνωσή τους ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης και οι Ενώσεις Ξενοδόχων όλων των νομών του νησιού συνιστούν στους συναδέλφους τους να ζητούν από τους υπαλλήλους στα ξενοδοχεία ποινικό μητρώο και ψυχιατρική γνωμάτευση! Λίγα 24ωρα μετά το τραγικό περιστατικό της Χερσονήσου, οι παράγοντες του τουρισμού θυμήθηκαν τα…αυτονόητα! Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά:

\”Αγαπητοί Συνάδελφοι Τουριστικοί Πράκτορες και Ξενοδόχοι,

μετά από το τραγικό συμβάν του μαχαιρώματος του 12χρονου Ρώσου από Ολλανδό Ανιματέρ , ήρθαμε σε άμεση συνεννόηση οι Τουριστικοί Πράκτορες και ξενοδόχοι της Κρήτης, με σκοπό την δημιουργία όσο περισσότερων δικλίδων ασφαλείας, για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών στο Μέλλον.

Σας συνιστούμε λοιπόν ΑΜΕΣΑ να ζητήσετε από όλους τους συνεργάτες σας , Έλληνες και Αλλοδαπούς, που εργάζονται στον Τουρισμό ,να προσκομίσουν έντυπο ποινικού Μητρώου από την χώρα καταγωγής, καθώς και χαρτί ψυχιατρικής και υγειονομικής εξέτασης από εγκεκριμένα υγειονομικά καταστήματα (ιδιωτικά η κρατικά της Κρήτης).

Εάν δεν το επιβάλλετε και συμβεί ξανά κάτι ανάλογο, παύει να είναι ‘’μεμονωμένο περιστατικό’’ ,με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον Τουρισμό ..και οι παραλείψαντες θα βρίσκονται προ των ευθυνών τους.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς,

Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης

Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου

Ένωση Ξενοδόχων Χανίων

Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου

Ένωση Ξενοδόχων Λασιθίου\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook