Ένας 24χρονος Έλληνας έχει παραπεμφθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με την κατηγορία ότι εξανάγκασε ταυτόχρονα δυο νεαρές Ελληνίδες σε ασελγείς πράξεις, απειλώντας ότι θα τις σκοτώσει με ένα μαχαίρι που ούτε καν τους έδειξε.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν στην Ασφάλεια Κομοτηνής οι δυο 20χρονες κοπέλες, ο φερόμενος ως δράστης τις πλησίασε τα ξημερώματα της Τετάρτης και, αφού τις έπεισε ότι έχει πάνω του μαχαίρι και ήταν αποφασισμένος να το χρησιμοποιήσει, τις εξανάγκασε να τον ακολουθήσουν σε ερημική τοποθεσία της πόλης όπου τις υποχρέωσε σε σαρκική επαφή χωρίς τη θέλησή τους.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση και εξακρίβωσαν την ταυτότητα του φερόμενου ως βιαστή, ο οποίος τους έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για ληστεία.

Ο 24χρονος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα που έδωσε εντολή να υποβληθούν σε ιατροδικαστική εξέταση οι δυο νεαρές, ώστε να αποδειχθεί αν πράγματι συντελέστηκε το αδίκημα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook