Οι καταγγελίες προέρχονται από τον Γουέιντ Ρόμπσον, χορογράφο και πρώην προστατευόμενο του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον. «Ήταν παιδεραστής, που κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή!

Ο Ουέιντ Ρόμπσον, ο οποίος ζητά αποζημίωση από την περιουσία του Τζάκσον κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση, μίλησε χθες στην εκπομπή του NBC, Today.

Υποστηρίζει ότι τα κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης ξεκίνησαν όταν ήταν επτά ετών, όταν επισκεπτόταν συχνά το ράντσο του τραγουδιστή Neverland και συνεχίστηκαν μέχρι τα 14 του, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Γουέιντ Ρόμπσον

Το 2005, ο 30χρονος σήμερα Ρόμπσον είχε αρνηθεί ότι υπήρξε θύμα του Τζάκσον κατά την κατάθεσή του στην δίκη του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ενώ το 2009, δύο μήνες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, ο Ρόμπσον είχε δηλώσει ότι οι δυο τους είχαν "μία υπέροχη σχέση" και χαρακτήρισε τον Τζάκσον "ευγενικό πλάσμα".

Όμως χθες, τα «γύρισε». Όπως είπε στον παρουσιαστή της εκπομπής Ματ Λόερ: "Δεν πρόκειται για περίπτωση 'καταπιεσμένων αναμνήσεων'. Δεν ξέχασα ούτε μία στιγμή τι μου έκανε ο Μάικλ, αλλά ήμουν ψυχολογικά και συναισθηματικά απολύτως ανίκανος και απρόθυμος να καταλάβω ότι επρόκειτο για σεξουαλική κακοποίηση".

Ο Χάουαρντ Βάιτζμαν, ο δικηγόρος που διαχειρίζεται την περιουσία του Τζάκσον, χαρακτήρισε τις κατηγορίες "θλιβερές και εξοργιστικές" σε ανακοίνωσή του."Ο κ. Ρόμπσον ήταν ανένδοτος όταν αρνήθηκε, έχοντας ορκιστεί, σε πολλές συνεντεύξεις του τα τελευταία 20 χρόνια ότι ο Μάικλ Τζάκσον του έκανε κάτι ανάρμοστο. Τώρα θέλει να μας πει ότι ψευδομαρτύρησε τουλάχιστον δύο φορές και ότι έλεγε ψέματα στους πάντες για τον κ. Τζάκσον από τις αρχές του '90, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει χρήματα".

Το 2005, ο Τζάκσον απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, εν μέρει χάρη στην μαρτυρία του Ρόμπσον, της αδελφής και της μητέρας του".

Ο Ρόμπσον αρνήθηκε ότι ο Τζάκσον τού πρόσφερε χρήματα για να μην μιλήσει και είπε ότι η άρνησή του στις αρχές κατά την διάρκεια της ποινικής έρευνας το 1993 ήταν αποτέλεσμα της "απόλυτης χειραγώγησης και πλύσης εγκεφάλου" από την πλευρά του τραγουδιστή.

Ο Ρόμπσον γνώρισε τον Τζάκσον στην πατρίδα του πρώτου, την Αυστραλία, όταν ήταν πέντε ετών. Ο τραγουδιστής τον προσκαλούσε συχνά στο ράντσο του από τότε που ο Ρόμπσον μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στο Λος Αντζελες, δύο χρόνια αργότερα.


newsit.gr