Ο Σωκράτης είχε πει αιώνες πριν το διαχρονικό \”γηράσκω αεί διδασκόμενος\”, δηλαδή γερνάω και συνεχίζω πάντα να μαθαίνω.

Με αυτή τη ρήση για οδηγό, ο 60χρονος Γιώργος Παπαδούκας, ξύπνησε σήμερα το πρωί, πήρε το στυλό του και το δελτίο του υποψηφίου των Πανελλαδικών εξετάσεων και έφτασε στην ώρα του στο 42ο εξεταστικό κέντρο στα Εξάρχεια.

\"\"
Η αλήθεια είναι πως αμέσως μόλις κάθισε στη θέση του, στο πρώτο θρανίο, συγκέντρωσε τα βλέμματα τόσο των συνυποψηφίων του όσο και των εξεταστών.

\"\"

Ομως για εκείνον ο στόχος ήταν να γράψει καλά στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και έτσι συγκεντρώθηκε στο γραπτό του και όπως δήλωσε στο Newsit, τα πήγε πολύ καλά καθώς το θέμα ήταν βατό και αναμενόμενο.

Ο 60χρονος Γιώργος Παπαδούκας, έχει ήδη σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργάζεται επί χρόνια στην ειδικότητα του. Ομως η αγάπη του για τη γνώση είναι ανεξάντλητη και έτσι αποφάσισε φέτος να ξαναδώσει Πανελλαδικές για να περάσει την Ιταλική Φιλολογία.

\”Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι μου στην αρχή με κοροϊδεψαν οταν τους ανακοίνωσα την απόφασή μου, όταν όμως είδαν οτι την επιμονή μου, τότε με στήριξαν και όλοι παραδεχτηκαν πως αυτο που κάνω είναι καλό\” προσθέτει ο κύριος Γιώργος.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook