Απέδωσε η συνεργασία του Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Για την παραχώρηση του ακινήτου με Αριθμό Βιβλίου Καταγραφής 9, προς την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, απαντά ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, διαβιβάζοντας έγγραφο του ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. με το οποίο εγκρίνεται η δωρεάν παραχώρηση χρήσης του εν λόγω ακινήτου, μετά από παρέμβαση Βουλευτή Ηρακλείου.

Το δημόσιο κτίσμα με Α.Β.Κ. 9 της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Ηρακλείου, βρίσκεται επί των οδών Υγείας και Μεραμβέλου, αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 252,96 τ.μ, με υπόγειο 80 τ.μ. και εξυπηρετείται από τα Μέσα Μαζική Μεταφοράς που είναι σημαντικός παράγοντας για εύκολη πρόσβαση όλων των πολιτών.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.: «έχοντας υπόψη ότι στο κτίριο στεγαζόταν έως το 2003 το ΠΙΚΠΑ, στο οποίο είχε παραχωρηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και ότι το κτίριο εκκενώθηκε από καταληψίες με παρέμβαση του εισαγγελέα Ηρακλείου στις 16-2-2011 και ότι αποδέχεται τη σχετική πρόταση και προτείνει τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης του κτιρίου στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης» για τη δημιουργία Παιδικού Σταθμού για τα παιδιά εργαζομένων στη Διοίκηση Υγειονομικών Περιφερειών και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook