Η Ντόρα Μπακογιάννη τάσσεται κατά της προοπτικής να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με το ερώτημα «Τι σημαίνει απαγορεύεται», τονίζοντας ότι αν αυτό υιοθετηθεί δημιουργείται επικίνδυνο προηγούμενο και προκαλεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο σε ανοικτό διάλογο, μιλώντας στην εκπομπή Αλλη Οψη του Μανώλη Κοττάκη.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί απόψε το βράδυ στη ΝΕΤ η πρώην υπουργός δηλώνει πεπεισμένη ότι σε αυτόν το διάλογο θα τον αντιμετωπίσει και όπως λέει «θα τον κάνω αλοιφή» γιατί οι άνθρωποι είναι «γελοίοι και φασίστες» και δεν έχουν επιχειρήματα. Διαφωνεί όμως με το μοντέλο απομόνωσης της Χ.Α. λέγοντας «τι αλαζονεία είναι αυτή, να λες ότι εγώ δεν συζητώ με εκλεγμένους».

Τονίζει ότι «ο Σαμαράς κάνει μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να λειτουργήσει την κυβέρνηση συνεργασίας και κέρδισε το στοίχημα στο εξωτερικό». Κάνει όμως κριτική στον αργό ρυθμό που προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις και στις κομματικές επιλογές που γίνονται για τη στελέχωση της Δημόσιας Διοίκησης.

Αποκαλύπτει επίσης τον διάλογο που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του Γιάννη Μιχελάκη για να καταλήξουν σε προεκλογική συνεργασία.

Για τον Καραμανλή λέει: «Ούτε τον πούλησα, ούτε με πούλησε».

Για τα αίτια της ήττας στις εσωκομματικές του 2009, όταν στην ηγεσία της ΝΔ ανεδείχθη ο Αντώνης Σαμαράς, αναφέρει ότι «πλήρωσα την αλαζονεία μου» ενώ αφήνει ανοικτό το θέμα της ανάληψης ευρωπαϊκού αξιώματος (επίτροπος).

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook