\”Πληγωμένος\” στις θέσεις των \”μικρών\” θα αναχωρήσει για τον Πύργο ο Α.Ο. Χανιά, που την Κυριακή (19/05) δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας του.
Λόγω τιμωρίας δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλειακό οι Ανέστης Κορτσινίδης, Δημήτρης Τσατσαρής, αλλά και ο Νίκος Μποχώνης.

Από την άλλη επανέρχονται οι Κώστας Θεοδωρόπουλος και Ντίνος Πάγκαλος.
Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή (17/05) το βράδυ ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι της Σούδας με προορισμό τον Πειραιά. Από εκεί η ομάδα θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Ηλείας.
Η ενημέρωση του ΑΟΧ:

\”Ολοκληρώθηκε η προπόνηση στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς με τον Ψυχουντάκη να μην παίρνει μέρος για προληπτικούς λόγους καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο ενώ ατομικό ακολούθησε ο Αντώνης Καμπλιώνης που θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για τον Πύργο από την οποία θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Μποχώνης, Τσατσαρής και Κορτσινίδης.

Η αποστολή του ΑΟΧΑΝΙΑ αναχωρεί ακτοπλοϊκώς απόψε για τον Πειραιά και εν συνεχεία για την περιοχή της Ολυμπίας όπου θα διαμείνει το βράδυ του Σαββάτου. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Γιάννης Ντερμανάκης και μέλη της οι Μιχάλης Μαλαξιανάκης και Νεκτάριος Μαλαμαδάκης. Την Κυριακή θα βρεθεί στον Πύργο ο Πρόεδρος Νικόλαος Λαγομιτζής, ο Δημήτρης Βιριράκης καθώς και φίλοι της ομάδας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook