Ο Αγροτικός Αστέρας κινήθηκε άμεσα για την αντικατάσταση του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ήρθε σε συμφωνία ως το καλοκαίρι με τον Βασίλη Αντωνιάδη, που είχε βρεθεί ξανά στον Εύοσμο κατά το παρελθόν όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική. Ο έμπειρος προπονητής από το Κιλκίς εργαζόταν μέχρι πρότινος στον Οδυσσέα Κορδελιού στο Περειφερειακό ενώ έχει περάσει από πολλές ομάδες σε διάφορες κατηγορίες όπως οι Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Καστοριά, Καλαμάτα, Απόλλωνας Καλαμαριάς και Θρασύβουλο.

Ο Κιλκισιώτης τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, ενώ στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε ότι με παρότρυνση του ιδιοκτήτη του Οδυσσέα Κορδελιού, Γιώργου Αντίνου, μετά και την εκτενή συζήτηση με τον πρόεδρο του Αγρ. Αστέρα, Κώστα Ριαβόγλου πείστηκε ο Βασίλης Αντωνιάδης να αναλάβει. Ο κ. Αντίνου μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση ενδέχεται να ασχοληθεί διοικητικά με την ομάδα του Ευόσμου αρκεί οι παίκτες να την κρατήσουν στην Κατηγορία.

 

Ο ίδιος ο κ. Αντωνιάδης μίλησε για την επιστροφή του στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα στο onsports.gr λέγοντας ότι:

«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και εγώ στη δύσκολη προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία. Χαίρομαι που γύρισα, γνωρίζω καλά την κατάσταση στον Αστέρα, έστω και αν πέρασαν χρόνια από την πρώτη θητεία μου και η κατηγορία είναι διαφορετική. Είναι μια πρόκληση ο Αγροτικός και ο στόχος μας είναι σε αυτή την καμπή αποκλειστικά η σωτηρία. Αν γίνεται χωρίς την συμμετοχή στα πλέι άουτ, ή έστω και μέσα από αυτά, στο χειρότερο για εμάς σενάριο. Μας περιμένει ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, που πρέπει να κερδίσουμε για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Το καλοκαίρι ανάλογα και με το τι θα έχει συμβεί ως τότε, είναι πιθανό να εμπλακεί στην ομάδα και ο κ. Αντίνου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook