Σε «οικογενειακό» δίτερμα που έγινε σήμερα στο ΒΑΚ, παρουσία του νέου προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη και του συνεργάτη του Γιάννη Ταουσιάνη, ο ΟΦΗ νίκησε με 3-1 μια μεικτή ομάδα αποτελούμενη από παίκτες των ομάδων υποδομής Κ20 και Κ17.

Το ματς ήταν πλούσιο σε θέαμα, ενώ τα γκολ του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν οι Κουτσιανικούλης, Κυζιρίδης και Παπάζογλου, για να μειώσουν σε 3-1 στην επανάληψη οι «μικροί» με τον Σακλαμάκη.Τον αγώνα διεύθυναν οι Φερετζάκης Β., Γ. και Ζερβάκης.

ΟΦΗ: Συνάνης, Κυζιρίδης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Κουρδάκης, Κολιακουδάκης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζορμπάς, Ροβίθης

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ζερβός, Κυζιρίδης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Κολιακουδάκης, Βιτώρος, Ροβίθης, Περογαμβράκης, Μπαμπουλάκης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς.

ΟΦΗ Κ20-Κ17: Αγριμάκης, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Τουγλής, Παπαδιός, Βλαχάκης, Κωνσταντίνου, Ξεροβάσιλας, Χατζάκης, Χαλκιαδάκης

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γιαγκιόζης, Λογοθέτης, Ανδρουλάκης, Αδαμάκης, Παχάκης, Μπάμπης, Γαργανουράκης, Χρηστάκης, Σακλαμάκης, Παρασύρης, Χατζάκης.