Ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, αυξημένη υγρασία, πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο 18 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο οι μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στις βόρειες ακτές της Κρήτης θα φτάσουν στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Ηλιοφάνεια, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook