Ρόλο. . . προξενήτρας σχεδιάζει να αναλάβει το μετρό της Πράγας με σκοπό να βρίσκει τον κατάλληλο σύντροφο στους επιβάτες που το χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους.

Η κρατική εταιρεία που διαχειρίζεται το μετρό σχεδιάζει να τοποθετήσει ειδικά βαγόνια στα οποία θα επιβιβάζονται όσοι επιβάτες αναζητούν την «αδελφή ψυχή τους».

«Μια από τις δυνατότητες που τους δίνονται είναι να γνωρίζονται μεταξύ τους και, εφόσον αισθάνονται έλξη, να συνάπτουν σχέσεις», ανέφερε ο υπεύθυνος του τσεχικού Μετρό συμπληρώνοντας ότι το σχέδιο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στα τέλη του έτους καθώς και ότι μόνο ένα από τα πέντε βαγόνια του κάθε συρμού θα προσφέρεται για «γνωριμίες».

«Θα κάνουμε μια έρευνα μεταξύ των επιβατών. Κάθε βαγόνι θα φέρει ξεχωριστή σήμανση και θα αναρτηθούν πληροφορίες σε πολλές γλώσσες, στους συρμούς και στην αποβάθρα», είπε ο υπεύθυνος της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, οι επιβάτες που θα μπαίνουν στο «βαγόνι γνωριμιών» δεν θα είναι υποχρεωμένοι να συνάψουν σχέσεις μεταξύ τους, διευκρίνισε.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook