Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και μάλιστα… επαναλαμβανόμενος! Μετά τον πολύμηνο χωρισμό τους, ο Γιώργος Κιμούλης και η Ελισάβετ Μουτάφη είναι ξανά μαζί και πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα στην Αίγινα!

Οι δυο τους έφθασαν στο νησί του Σαρωνικού την Μεγάλη Πέμπτη και ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι! Σύμφωνα με το TVBOX, διέμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο που είχε θέα τη θάλασσα. Την ημέρα το ζευγάρι προτιμούσε την ηρεμία του δωματίου. Ακόμα και το πρωινό το έπαιρναν στο δωμάτιο. Το απόγευμα απολάμβαναν την δροσιά και την ηρεμία στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ενοίκων και των περαστικών. Περνούσαν την ώρα τους κουβεντιάζοντας καθισμένοι στις ξαπλώστρες χωρίς όμως να βουτήξουν στη θάλασσα, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Λίγο πριν την δύση του ήλιου έκαναν βόλτες στο γραφικό λιμάνι, πήγαιναν για φαγητό και ποτό σε ήσυχα στέκια και επέστρεφαν στο δωμάτιο μετά τα μεσάνυχτα! Παντού κινούνταν με διακριτικότητα! Όσοι τους είδαν μιλούν για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι!

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook