Υλικά
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο σηκώσει)
• 3 φακελάκια ξηρή μαγιά
• 360 ml. γάλα
• 360 ml. χυμό πορτοκαλιού
• 300 ml. ελαιόλαδο
• 180 γρ. ζάχαρη
• 60 ml. ρακή
• 60 ml. χυμό λεμονιού
• Ξύσμα ½ πορτοκαλιού
• Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Για το σιρόπι
• 320 γρ. ζάχαρη
• 160 γρ. μέλι
• 180 ml. νερό

Εκτέλεση

Διαλύουμε τη μαγιά στη μισή ποσότητα απο το γάλα, προσθέτουμε λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε.

Αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει περίπου 30 λεπτά της ώρας.

Στη συνέχεια ενσωματώνουμε και τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης με σκοπό να αποκτήσουμε μια ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια μας.

Κατόπιν κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους ενός καρυδιού και αραδιάζουμε σε ταψιά αραιά να μην κολλήσουν.

Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε να διπλασιαστούν σε όγκο.

Σε τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Μόλις τα βγάλουμε, περνάμε απο το σιρόπι και πασπαλίζουμε με κανέλα και σουσάμι.