Η συγκλονιστική επιστολή της 9χρονης προς τον άνθρωπο που την άφησε ανάπηρη

Η 9χρονη Τσίλι Βάσκεζ (Chilli Vasquez) εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το ότι είναι ζωντανή οφείλεται σε θαύμα! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ζωή της άλλαξε. Ένας μεθυσμένος 21χρονος οδηγός τη χτύπησε με το αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε το δρόμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή περπατούσε στο δρόμο του Dallas Fort-Worth της Αυστραλίας. όταν έπεσε πάνω της με το αυτοκίνητο ο Τζέρεμι Σόλις (Jeremy Solis).

Ιστορίες που αντέχουν στο χρόνο – Νοέμβριος 2012

Ο νεαρός βρισκόταν σε κατάστσαη μέθης και έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Η μικρή Τσίλι πέρασε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο μέχρι να συνέλθει.

Τελικά κατάφερε να επανέλθει αλλά από εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί να σηκωθεί.

Έμεινε παράλυτη και υποχρεωμένη να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Σόλις, την περασμένη εβδομάδα, περιέγραψε την περιπέτειά της και έκανε δικαστές και κοινό να δακρύσουν.

Η 9χρονη διάβασε μια επιστολή για τον μεθυσμένο οδηγό περιγράφοντας λεπτομερώς πως άλλαξε η ζωή της μετά το ατύχημα.

«Δεν θυμάμαι τις πρώτες ημέρες. Δεν μπορούσα να μιλήσω, έτσι έπρεπε να χρησιμοποιήσω τον αντίχειρά μου για να απαντώ με ένα ναι ή ένα όχι\” και προσθέτει \” Μου έκαναν ακτινογραφίες κάθε μέρα. Μου είχαν τοποθετήσει σωλήνες στο στόμα και τη μύτη. Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να κλαίω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο νοσοκομείο μου έδειξαν πως να περιποιούμαι τον εαυτό μου και να ντύνομαι. Αλλά ακόμα και τώρα είναι δύσκολο.

Η μητέρα μου έχει κάνει πολλά για μένα, αλλά εγώ ακόμα προσπαθώ. Υπάρχουν μέρες που φωνάζω γιατί δεν μπορώ να κάνω ότι έκανα στο παρελθόν. Θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω, αλλά το χέρι μου έχει αρχίσει να κουράζεται» γράφει.

Η Τσίλι σύμφωνα με τα στοιχεία newsnow, ελπίζει να καταφέρει να περπατήσει και πάλι, ενώ το όνειρό της είναι να γίνει γιατρός. Όπως υποστηρίζει θα συνεχίσει να γράφει στον Τζέρεμι και ελπίζει ότι θα της απαντά μέσα από τη φυλακή.

goodstory.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook