Από το μεσημέρι του Σαββάτου (18/05) η αποστολή του Α.Ο. Χανιά έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, εν όψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα με τον Πανηλειακό.
Μάλιστα και σε γήπεδο της περιοχής οι \”μπλε\” έκαναν το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν το παιχνίδι της Κυριακής (19/05).
Οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν έχουν καταλάβει τη σπουδαιότητα και ιστορικότητα του ματς και θα τα δώσουν όλα μέσα σε μια έδρα που αναμένεται \”καυτή\”, αφού και για την ομάδα του Πύργου η αναμέτρηση είναι κομβική για την υπόθεση της ανόδου.
Οι Ταταράκης, Κουρτάνοβιτς αναμένεται να καλύψουν τα κενά στις θέσεις των \”μικρών\”, που δημιουργούν οι απουσίες των Τσατσαρή και Κορτσινίδη. 
Κάτω από την εστία θα επιστρέψει ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επανέλθει και ο Πάγκαλος, που απουσίαζε – επίσης λόγω τιμωρίας – από τον αγώνα με τον Ρούβα.
Όσον αφορά το ταξίδι στον Πύργο η χανιώτικη ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση το βράδυ της Παρασκευής (17/05):
\”Η αποστολή του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ αναχώρησε σήμερα Παρασκευή 17/5 από το λιμάνι της Σούδας με το πλοίο της ΑΝΕΚ LINES «Έλυρος» για τον Πύργο για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Πανηλειακό, συνοδευμένη από τις ευχές των χιλιάδων φίλων της.

Η αποστολή αυτή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχαν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Χανίων κ. Απόστολος Αλεξάκης και 2-3 επώνυμοι και επιφανείς Χανιώτες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώσουμε την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Δίνουμε την υπόσχεση ότι όλοι μαζί, παίκτες – προπονητές – Διοίκηση, θα δώσουμε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την άνοδο της ομάδας μας στην Β’ Εθνική.
Εκεί που θα μας υπολογίζουν όλοι, θα μας σέβονται και θα μας φοβούνται.
Εκεί που μας αξίζει και που δικαιούμαστε να βρισκόμαστε γιατί είμαστε τίμια και καθαρή ομάδα.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook