Το μακιγιάζ αυτό είναι ιδανικό για δέρματα καθαρά χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες από σημάδια ακμής και δυσχρωμίες. Είναι ένα μακιγιάζ που ταιριάζει για όλες τις περιστάσεις και ειδικά για ένα πρωινό ή μεσημεριανό επίσημο κάλεσμα όπως είναι ένας γάμος ή μια βάφτιση ή παιδικό πάρτι κι άλλα. Το χτένισμα που συνοδεύει αυτό το μακιγιάζ είναι επίσης απλό αλλά παράλληλα και κομψό.

Για να το αντιγράψετε δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, ούτε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στον καθρέπτη, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Καθαρίστε και τονώστε το πρόσωπο σας, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα και στη συνέχεια το αντηλιακό σας. Αν έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική με χρώμα, για ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα, μπορείτε να παραλείψετε το αντηλιακό αφού τα προϊόντα αυτά έχουν ήδη δείκτη προστασίας από τον ήλιο.

2. Απλώστε το concealer σας κάτω από τα μάτια για να τα φωτίσετε και για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Κάντε το ίδιο και στο άνω βλέφαρο με ειδικό concealer ή σκιά βάση για να έχετε ομοιόμορφο χρώμα σε όλο το πρόσωπο.

3. Απλώστε στα μάτια μια ματ μπεζ ή πολύ απαλή ροζ σκιά ματιών, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Η σκιά ματιών πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτή από το δέρμα σας.

4. Ένα φυσικό μακιγιάζ ματιών πρέπει πάντα να συνοδεύεται από καλοσχηματισμένα και περιποιημένα φρύδια. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα που θα επιλέξετε για τον σχηματισμό των φρυδιών.

5. Απλώστε στις βλεφαρίδες 2-3 στρώσεις μάσκαρα για όγκο και μήκος. Αν έχετε μικρές ή αραιές βλεφαρίδες μπορείτε να βάλετε διακριτικές ψεύτικες.

6. Απλώστε στα ζυγωματικά τερακότα ή bronze ρουζ σε ματ υφή και περάστε από πάνω πολύ διακριτικά λίγο bronzer με πέρλες για λάμψη, σε κρεμώδη μορφή ή σε σκόνη.

7. Αφήστε τα χείλη σας φυσικά αλλά πάντα ενυδατωμένα με lip balm. Εναλλακτικά, αν θέλετε απλώστε ένα ενυδατικό κραγιόν σε απόχρωση παρόμοια των χειλιών σας.

8. Για να κάνετε το χτένισμα, απλά στεγνώστε τα μαλλιά σας, ώστε να σχηματίσουν τις φυσικές τους καμπύλες και μαζέψτε τα σε χαλαρή, χαμηλή αλογοουρά ή στο πλάι. Αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά και voila το χτένισμα σας είναι έτοιμο!

jenny.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook