Χανιά

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 20/5, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 29 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Δευτέρα 20/5, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, αύξηση της θερμοκρασίας στους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ηράκλειο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Δευτέρα 20/5, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 31 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Νεφελώδης αλλά και ζεστός θα είναι ο καιρός σήμερα. Η θερμοκρασία από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι θα κυμανθεί από 22 μέχρι 32 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 μποφορ. Από το απογευμα και μέχρι το βράδυ η συννεφιά θα αραιώσει. Οι άνεμοι θα στραφούν από βορειοδυτικες διευθύνσεις εντάσεως εως δυο μπορόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook