Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ, ο οποίος μαχαίρωσε 20 φορές το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένη εμφανίζεται η αδελφή του 20χρονου Ολλανδού ανιματέρ ο οποίος κατακρεούργησε τον 12χρονο Ρώσο στην Κρήτη και τονίζει ότι η οικογένειά της θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο αδελφός της πάσχει από σύνδρομο αυτισμού.

«Ο αδελφός μου δεν είναι φονιάς, είναι απλώς ένα παιδί» είπε η Βιρτζίνια Σράϊβερ στην εφημερίδα το «Έθνος της Κυριακής» τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτά διαβάζει στα μέσα ενημέρωσης.

«Εαν δεν τον ακούσω να μου λέει ότι το έκανε και να μου7 εξηγεί πως έγινε δεν πιστεύω κανέναν.

Ο Σιρίνο που ξέρω εγώ δεν μπορεί να έκανε τέτοιο πράγμα», αναφέρει στη συνέντευξή της και υποστηρίζει ότι ο 20χρονος ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς.

«Μίλησε μαζί του ο άντρας μου. Το μόνο που μας είπε είναι ότι τον χτύπησαν και τον έβαλαν να υπογράψει κάτι που δεν καταλάβαινε γιατί ήταν στα Ελληνικά.

 Στη συνέχεια τον πίεσαν να κλείσει το τηλέφωνο. Από τότε και εγώ και η μητέρα μου δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί του».

Η Βιρτζίνια Σράϊβερ τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν μέσω της Ολλανδικής πρεσβείας στην Ελλάδα όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο αdrastisδελφός της πάσχει από σύνδρομο αυτισμού και θα κατατεθούν στο δικαστήριο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook